Home / ATV / BRP Commander Electric

BRP Commander Electric

In 2010, BRP a lansat primul sau vehicul side-by-side. Un an mai tarziu, Centrul de Tehnologii Avansate dezvaluie un prototip al eCommander, o versiune electrica a comandantului Can-Am vehicul side-by-side. Acest prototip emite zero emisii si are un timp scurt de reincarcare a bateriei.

Prin amabilitatea Euronautica International am avut placerea de a testa un prototip electric al modelului Commander de la BRP Can-Am.

Autonomia este de aproximativ 60km, deoarece vorbim de un prototip, varianta finala urmand sa poata acoperi aproape 200km.
Linistea ce insoteste acest model electric era intrerupta doar de zgomotele anvelopelor, ale suspensiei sau ale camerelor noastre.
Per total am descoperit un model interesant, adresat celor ce merg la vanatoare, fotografiaza diverse vietuitoare sau joaca golf.
Personal nu putem renunta la benzina cat timp inca avem resurse.
Multumim Bogdan Rucareanu, Andrei Gemes, Mitachescu Stefan Catalin, RoRace, MXshop.ro, FlyCams.ro


In 2010, BRP a lansat primul sau vehicul side-by-side. Un an mai tarziu, Centrul de Tehnologii Avansate dezvaluie un prototip al eCommander, o versiune electrica a comandantului Can-Am vehicul side-by-side. Acest prototip emite zero emisii si are un timp scurt de reincarcare a bateriei. Prin amabilitatea Euronautica International am avut placerea de a testa un …

Rating Articol

User Rating: Fii primul !
0

Comentarii

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*