Home / Evenimente / Eduard Novak a premiat campionii cursei Romanian Corporate Sports – MTB
Eduard Novak a premiat campionii cursei Romanian Corporate Sports – MTB

Eduard Novak a premiat campionii cursei Romanian Corporate Sports – MTB

Desfasurat in premiera pe 6 octombrie, Romanian Corporate Sports – MTB, prezentat de CIUC PREMIUM RADLER, a strans la start 500 de participanti entuziasmati. Ajutati de o vreme perfecta, ciclistii amatori au profitat la maximum de iesirea pe traseul conceput in padurea Baneasa de Razvan Juganaru, partenerul tehnic al MPG in organizarea evenimentului.

Intrecerea a avut loc pe un traseu de 38,4 km (12,8 km x 3 ture), pe care Razvan Juganaru, campion national la ciclocros si vicecampion national la MTB Maraton, l-a conceput astfel incat sa aiba un grad scazut de dificultate facilitand participarea cu succes atat a ciclistilor expermentati, cat si a incepatorilor. Zona de START a coincis cu cea de FINISH si a fost amenajata pe platforma din fata Academiei de Politie.

Amatorii de ciclism s-au putut inscrie in cursa pana pe 3 octombrie, exclusiv online, in limita a 500 de participanti. Participarea s-a facut in echipe formate din cate doua persoane, la oricare dintre cele trei categorii: feminin, masculin si mixt. Lista completa a participantilor poate fi consultata pe site-ul oficial, la sectiunea PARTICIPANTI.

Toti cei prezenti au avut onoarea de a-l cunoaste in cadrul evenimentului si pe Carol-Eduard Novak, primul campion paralimpic din istoria sportului romanesc. Medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra 2012, Eduard Novak a fost prezent inca de la inceputul intrecerii, dand startul cursei, si pana la finis, cand a premiat echipele castigatoare.

Castigatorii la cele trei categorii inscrise in concurs au fost:

FEMININ

1. Echipa Diana & Andreea (Diana Gal / Andreea Carstina)

2. Echipa Team (Iulia Savin / Elena Popa)

3. Echipa Horváth & Partners (Lavinia Grigorut / Felicia Racu)

 

MASCULIN

1. Echipa Phonak  (Ionut Dumitru / Adrian Dumitru)

2. Echipa ON Semi (George David / Silviu Varzaru)

3. Echipa Intersnack Team 1 (Valentin Pasa / Bogdan Georgescu)

 

MIXT

1. Echipa  QuickStep (Viorel Dumitru / Irina Dumitru)

2. Echipa Miklos Jacinta & Kozma Zoltan (Miklos Jacinta / Kozma Zoltan)

3. Echipa UPC-Mazars Jet MixTeam (Daniel Lacusta / Ana Saftiuc)

 

Pe langa cei 18 ciclisti rasplatiti pentru performantele obtinute in concurs cu premii in valoare totala de 6000 de euro, alti 15 participanti au fost norocosii castigatorii ai premiilor oferite in cadrul tombolei  organizata la finalul festivitatii de premiere.

Intrecerea a fost organizata de MPG, in cadrul Romanian Corporare Sports, cel mai amplu sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor din Romania, si s-a adresat  tuturor pasionatilor de ciclism.

Comentarii

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*