Home / Moto / Noul Can-Am Spyder 2014
Noul Can-Am Spyder 2014

Noul Can-Am Spyder 2014

Noul Can-Am Spyder RS” este un vehicul inovator care promite sa va rasplateasca cu o calatorie pe cinste de fiecare data cand urcati in sa. Ofera o pozitie de riding sportiva si ergonomica, un design de viitor si multe tehnologii inspirate de la automobile care va vor ajuta sa calatoriti in siguranta: directie asistata dynamic power steering, sistemul de stabilitate al vehiculului si frane Brembo.

“Can-Am Spyder RS” este construit in jurul unui motor de 998cc Rotax V-twin, racit cu lichid, cu injectie electronica de combustibil si control electronic al acceleratiei. Spyder-ul ofera un maxim de 100 CP (74.5 KW) la 7500 RPM si un cuplu de 108 Nm la 5000 RPM. Privind transmisia, Spyder va ofera posibilitatea sa alegeti intre o transmisie semi-automata sau manuala cu 5 viteze, in ambele variante cu marsarier.

Printre caracteristicile cele mai importante ale modelului se numara:

– motor Rotax 998cc V-twin
– sistem de stabilitate a vehiculului
– sistem de frane de inalta performanta Brembo
– directive asistata Dynamic Power Steering
– geometrie unica a suspensiei
– amortizoare FOX Podium
– design al panourilor laterale care permite o circulare eficienta a aerului
– capacitate de stocare de 44 litri
– sistem antifurt
– indicator de bord multifunctional LCD/Analog
– jante fata cu 6 spite metallic silver
– parbriz sport

Putere si performanta – cu 998cc, puternicul motor Rotax V-Twin ofera acceleratie performanta si cuplu din plin, care vin la indemana pe orice tip de teren. Iar controlul electronic al acceleratiei mareste economia de combustibil, ceea ce inseamna mai putine plinuri.

Responsiv si usor – puteti alege intre transmisie semi-automata sau manuala cu 5 trepte de viteza, in ambele variante cu marsarier. Transmisia semi-automata foloseste sistemul paddle shifting pentru o schimbare mai fluida a vitezelor, iar transmisia manuala cu 5 viteze a fost creata special pentru Can-Am Spyder.

Proiectat pentru control optim – dezvoltat in parteneriat cu Bosch si inspirat din tehnologii automotive, sistemul Vehicle Stability System integreaza ABS, controlul tractiunii si controlul stabilitatii pentru o cursa de incredere.

Control precis – franele de inalta performanta asigura putere excelenta de oprire si performanta consistenta de fiecare data.

Protectie constanta – sistemul antifurt D.E.S.S. (Digitally Encoded Security System) protejeaza Can-Am Spyder de furt sau orice alta folosire neautorizata. Vehiculul nu va porni decat daca riderul foloseste cheia corecta codata electronic.

Acces instant la informatii – indicatorul de bord analog si LCD ofera toate informatiile de care aveti nevoie in timp real.


Noul “Can-Am Spyder RS” este un vehicul inovator care promite sa va rasplateasca cu o calatorie pe cinste de fiecare data cand urcati in sa. Ofera o pozitie de riding sportiva si ergonomica, un design de viitor si multe tehnologii inspirate de la automobile care va vor ajuta sa calatoriti in siguranta: directie asistata dynamic …

Rating Articol

User Rating: 5 ( 2 votes)
0

Comentarii

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*