Home / ATV / Noul Kawasaki Teryx 2014
Noul Kawasaki Teryx 2014

Noul Kawasaki Teryx 2014

Dupa lansarea side-by-side-ului cu 4 locuri, Kawasaki Teryx 4, din urma cu doi ani, multi asteptau si noua versiune cu 2 locuri, care va veni abia din 2014. Noul side-by-side de la Kawasaki va beneficia de multe schimbari pentru 2014, cele mai importante noutati fiind cresterea capacitatii si puterii motorului, un sasiu mai mare, suspensii refacute si o noua cabina mai larga si mai confortabila.

Constructorul a marita capacitatea motorului V-Twin de la 749 cc pana la 783 cc. Acest lucru duce si la o crestere cu 26% a puterii dezvoltata de motor, oferind si un cuplu mai mare cu 12%.

Cresterea puterii motorului se datoreaza si imbunatatirilor aduse arborelui cu came si sistemului de evacuare, fiind eficientizat si consumul de combustibil in comparatie cu modelul 2013.

O alta imbunatatire importanta pentru 2014 este noul sasiu Double-X, proiectat pentru a oferi o mai buna rezistenta, fiind mult mai rigid. De asemenea, cabina a fost putin marita oferind mai mult confort pasagerilor.

Noul Kawasaki Teryx va beneficia de servodirectie asistata electronic (EPS) ca si optiune standard. Acest sistem, dezvoltat de Showa, asigura un control excelent al vehiculului pe teren accidentat, fiind activat doar daca motorul este pornit pentru a preveni descarcarea bateriei.

In ceea ce priveste sistemul de suspensii, Teryx 2014 dispune de patru amortizoare FOX Podium reglabile, cu rezervor suplimentar, avand o cursa de 203 mm pe fata si de 210 mm pe spate.

Kawasaki Teryx 2014 poate transporta in bena din spate o incarcatura de pana la 272 kg, mai mult cu 45 kg fata de versiunea din 2013. Noul side-by-side dispune de inca doua compartimente pentru depozitare cu un volum total de 182 litri, pozitionate in spatele scaunelor.

Constructorul va pune la dispozitia clientilor si o versiune Limited Edition a noului Teryx 2014. Aceasta va veni in plus bari de protectie din otel, faruri cu LED, jante din aluminiu, acoperis, scaune premium si un design special in culoarea verde.

Kawasaki Teryx 2014 va beneficia de garantie pe o perioada 3 ani si va fi disponibil in culorile albastru (versiunea standard) si verde sau camuflaj (versiunea Limited Edition).


Dupa lansarea side-by-side-ului cu 4 locuri, Kawasaki Teryx 4, din urma cu doi ani, multi asteptau si noua versiune cu 2 locuri, care va veni abia din 2014. Noul side-by-side de la Kawasaki va beneficia de multe schimbari pentru 2014, cele mai importante noutati fiind cresterea capacitatii si puterii motorului, un sasiu mai mare, suspensii …

Rating Articol

User Rating: 5 ( 1 votes)
0

Comentarii

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*