Home / ATV / Territory 2012 – Ziua 1
Territory 2012 – Ziua 1

Territory 2012 – Ziua 1

Joi, 30 august, s-a dat startul editiei 2012 a concursului Territory. Desfasurat in vecinatatea Sibiului, mai exact la iesirea din Gura Raului, la baza partiei, Territory este unul din cele mai vechi si mai bine organizate concursuri de la noi din tara.

Daca bazele au fost puse de regretatul Dan Buta, decedat anul trecut exact cand facea ultimele verificari pe traseu; editia de anul acesta a fost organizata de prietenul acestuia – Mihai Lazaroaie – partener si prieten foarte bun.

Cei peste 20 de concurenti au pornit joi seara intr-o proba de noapte, lunga de aproximativ 27 de kilometri. A fost un traseu destul de usor pentru concurenti desi orientarea si atentia erau esentiale pentru a nu face greseli mari.

La clasa Extrem, desi nu sunt decat 5 concurenti, batalia este stransa pentru podium iar orgoliile sunt mari. Cel mai bun timp a fost obtinut de Szabo Mihaly urmat indeaproape de Mihai Concioiu si de Oliver Renzler. Alaturi de ei mai lupta la clasa Extrem si Cristian Ilici sau Vlad Cozma.

Clasa Open a fost castigata in prima zi de Nica Iuga, urmat de Emil Cadariu, Chiujdea Sever si Marc Mohora.

Nu s-au inregistrat incidente iar ordinea acestei seri a reprezentat grila de start pentru a doua zi si castigul a fost doar de ordinul unui minut pentru fiecare pozitie. O nimica toate daca tinem cont ca vineri traseul este de aproximativ 90 km, sambata de aproximativ 70 iar duminica chiar mai scurt – 37km.

 

Comentarii

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*