Home / ATV / Territory 2012 – Ziua 4
Territory 2012 – Ziua 4

Territory 2012 – Ziua 4

Ultima zi a endure-maratonului din Sibiu avea sa aduca o lupta superba la clasa Open. La Extrem lucrurile erau clare in mare masura din ziua precedenta. Oliver a scos din nou cel mai bun timp pe aceasta proba (1h 4 min 36 sec) urmat la 5, respective 6 minute de Mihai Concioiu si Cristian Ilici. Szabo Mihaly a avut din nou probleme de natura tehnica si s-a multumit cu cea de-a 4-a pozitie atat in ziua 4 cat si la general. Podiumul clasei Extrem a fost Oliver, Mihai si Cristian.

Lupta la Open s-a dat pana la finalul probei, cei 3 concurenti fiind despartiti de doar cateva minute dupa 3 zile de concurs, in urma retragerii lui Sever Chiujdea. Nica Iuga ar fi avut sanse bune daca nu i-ar fi fiert motorul – din acest motiv trebuind sa se multumeasca cu locul 3 la general. Cel mai rapid a fost bucuresteanul Marc Mohora (1h 6 min 39sec), urmat la doar 37 de secunde de Emil Cadariu, si la 7-8 minute de Vlad Basca si Nica Iuga.

Cele 37 de secunde nu au fost suficiente pentru Marc astfel ca Emil a ocupat prima pozitie la general, cu un avans de 48 de secunde. De fapt, daca urmarim evolutia celor 2 rideri, observam ca de-a lungul celor 4 zile ei nu au fost distantati la mai mult de 2-3 minute. In concluzie, daca esti rapid dar mai ales constant, ai toate sansele sa ocupi o pozitie cat mai inalta pe podium.

La final, inainte de festivitatea de premiere, toti sportivii au participat la un moment in memoria regretatului Dan Buta, ambaland motoarele ATV-urilor.

Comentarii

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*